Vásároljon online jegyet koncertekre, színházi előadásokra és egyéb kulturális eseményekre egyszerűen!
Koncertpromó Facebook oldal
The Illusionists – Direct from Broadway

The Illusionists – Direct from Broadway

a világ legjobb illuzionistái ismét Budapesten

Jegyvásárlás


2018-ban 10 alkalommal varázsolták el a magyar közönséget a világ válogatott illuzionistái, több mint 24.000 embernek szerezve ezzel felejthetetlen perceket.


2020. október 14-18. között ismét meghódítja Magyarország nézőit az elbűvölő elit csapat, ezúttal a BOK (SYMA) Csarnokban. Lélegzetelállító, elképesztő és sokszor hajmeresztő műsorszámaik között szerepel többek között színpadi varázslat, gondolatolvasás, és megdöbbentő menekülés egy víz alatti kínzókamrából. A The Illusionists előadása képzeletünk határait feszegeti, és egy olyan világba kalauzolja el a nézőket, ahol nehéz megállapítani mi a valóság, és mi az illúzió.

A londoni Times magazin nemes egyszerűséggel “A varázslat Cirque du Soleil -je”-nek nevezte el a társulatot, a Nottingham Post szerkesztője pedig a következő lelkes szavakkal ajánlotta a produkciót olvasóinak: "Nézze meg a lehetetlent saját szemével!"

Ahogy egy néző fogalmazott: “ Már az első 5 perc után tudtam, hogy megérte megvenni a jegyet. Az egész család csendes ámulatban figyelte a műsort. Kihagyhatatlan.“

A világhírű illuzionisták a mágia olyan legendás mestereit idézik meg, mint például a magyar származású Harry Houdini-t. A színpadi mágia hagyományát újszerű és izgalmas megközelítésben láthatjuk viszont, ami a legújabb technológiák és fényhatások alkalmazásával, lenyűgöző díszletekkel és jelmezekkel teszi felejthetetlenné az élményt kicsik és nagyon számára egyaránt.

The Illusionists – Direct From Broadway minden idők legsikeresebb Broadway műsora, amely világszerte sorra dönti a rekordokat. A csapat megalakulása óta több, mint 200 városban és 40 országban lépett fel.


Dátum:

2020. október 14-18.


Helyszín:

BOK (Syma) csarnok


Jegyek kaphatók:

www.koncertpromo.hu


Jegyárak:

7.999 Ft

9.999 Ft

12.999 Ft

14.999 Ft

19.999 Ft

24.999 Ft

Kiemelt partnereink:

Blikk TV2 Sláger Fm Sláger TV

Partnereink:

Oxygen Wellness Budapest Motors BMW

A koncert szervezői nem vállalnak felelősséget a viagogo.com és az onlineticketshop.hu weboldalakon vásárolt jegyekért!

JegyvásárlásElérhetőségek

Logó
E-mail: info@koncertpromo.hu


Jegy.hu logó
Az adatokat az INTERTICKET szolgáltatta.

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozzon hozzánk!

Minden jog fenntartva!