Vásároljon online jegyet koncertekre, színházi előadásokra és egyéb kulturális eseményekre egyszerűen!
Koncertpromó Facebook oldal
Koncertpromó Youtube oldal
Koncertpromó Instagram oldal
Eros Ramazotti - Battito Infinito

EROS RAMAZZOTTI

BATTITO INFINITO VILÁGKÖRÜLI TURNÉ

LENYŰGÖZŐ SHOW

A VILÁG 60 LEGEXKLUZÍVABB VÁROSÁBAN

Jegyvásárlás


EROS RAMAZZOTTI visszatérését mi más jellemezhetné, mint nagyszerű stílus és világraszóló hatás. Négy évvel az utolsó stúdió albumának megjelenését követően fedi fel új és izgalmas projektjének nevét és megjelenési dátumát, amely EROS és a VERTIGO/EVENTIM együttműködésnek egyik meghatározó lépcsőfoka.

Az új album, a BATTITO INFINITO 2022. SZEPTEMBER 16-tól kapható a Capitol Records Italy gondozásában, a Vertigo/Eventim Live International licence alatt. Az album június 10-től előrendelhető, és ezzel egyidőben jelenik meg minden digitális platformon és rádióban az album első kislemeze, az AMA, ami egy olyan rekordokat döntögető énekes-dalszerző megújult művészi identitásának kinyilatkoztatása, aki több mint 35 éves pályafutása során 70 millió lemezt adott el, és több mint 2 milliárd streamet gyűjtött világszerte.

A BATTITO INFINITO egy olyan átfogó nemzetközi projekt, amely a lemezkiadást és az új világkörüli turné munkálatait összevonta. A WORLD TOUR PREMIERE dátumainak közzétételét követően EROS június 9-én jelenti be a BATTITO INFINITO WORLD TOUR-t is. Ennek producere a Radiorama, RAMAZZOTTI tulajdonában lévő, Gaetano Puglisi által vezetett üzleti vállalkozás, és szervezője a CTS Eventim nemzetközi csoporthoz tartozó Vertigo. A lenyűgöző élő show 2022 szeptemberétől 2023 májusáig a világ legfontosabb városaiba viszi el EROS-t, hogy rajongói táborával közösen, élőben ünnepelhesse az új lemez megszületését.

"Úgy gondolom, hogy egy koncert a legjobb módja annak, hogy megünnepeljük a hamarosan megjelenő új dalokat. Mindent beleadtam, ott voltam az album születésének minden egyes percében, ügyeltem az arányokra és a kis nüánszokra. Ezért a koncert minden egyes percében ott lesz egy kis darab belőlem és a történetemből. Alig várom, hogy újra találkozhassak a rajongóimmal, mert hiszem, hogy ez a legjobb módja annak, hogy szembenézzek ezzel a komplex érzéssel, és újra elkezdjünk zenélni. Együtt." - Eros Ramazzotti

Június 10-én érkezik a BATTITO INFINITO néven futó zenei fejezet első darabja: az AMA című kislemez, amely egyben az egyik legkedveltebb, nemzetközileg elismert olasz művész visszatérését is jelenti. Az AMA az egyetemes szeretet üzenete, a szabadság himnusza, felhívás arra, hogy szeress úgy, ahogy akarsz, korlátok, határok és akadályok nélkül, és hogy ünnepeld ezt az érzést annak minden formájában és aspektusában. EROS RAMAZZOTTI mélyen érintett volt a produkció megszületésének minden apró részletében és mozzanatában, hogy egy olyan dal születhessen, amely már most sláger, készen arra, hogy együtt énekeljük vele.

Az AMA, a BATTITO INFINITO című album, valamint EROS sikeréhez hozzájáruló egyéb jelentős dalok mind szerepelnek majd a WORLD TOUR repertoárjában, amely - a sevillai, agrigentói, veronai, athéni és caesareai előbemutatók után - 2022. október 30-án Los Angelesben veszi kezdetét. Az első koncerthelyszínek Észak-, Közép- és Dél-Amerikában lesznek, majd a turné 2023. februárjától májusáig további 10 olaszországi dátummal érkezik Európába.

A BATTITO INFINITO album június 10-től a világ minden országában előrendelhető. A sikeres előrendelés június 21-étől, keddtől, közép-európai idő szerint 10:00 órától egy 48 órás exkluzív, az új világturnéra szóló elővételes jegyvásárlásra is feljogosítja a rajongókat. A BATTITO INFINITO WORLD TOUR-ra a nyilvános jegyértékesítés június 23-án, csütörtökön, közép-európai idő szerint 10:00 órától kezdődik a www.ramazzotti.com és a www.vertigo.co.it és a budapesti koncertre a www.koncertpromo.hu oldalon.


EROS RAMAZZOTTI - WORLD TOUR PREMIERE

KONCERT DÁTUMOK:EROS RAMAZZOTTI - BATTITO INFINITO WORLD TOUR

KONCERT DÁTUMOK:Goigest Press Office

goigest@goigest.comFelhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására!

Kérjük, hogy a jegyvásárlás idején vegye figyelembe azt, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak. A belépőjegyek visszaváltására nem lesz lehetőség, amennyiben - bármilyen szabályozás következtében - kötelezővé válik a védettségi igazolvány bemutatása a belépéshez az előre váltott jeggyel látogatható, ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvényekre, előadásokra.


VIP 1 - GYORSÍTOTT BELÉPÉS (FAST TRACK) ÉS VIP CSOMAG (KIEMELT ÁLLÓJEGGYEL)

Csomagár – 69.999 Ft

Csomag kapacitása – 50 fő


VIP 2 - EROS RAMAZZOTTI TESTKÖZELBŐL

Csomagár – 70.000 Ft

Csomag kapacitása – 12 fő

Általános Szerződési Feltételek

A VIP csomagok minden korosztály számára elérhetőek, azonban a 18 év alatti vendégek csak felnőtt kísérettel léphetnek a koncert területére. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a koncert előtt 3-5 nappal felvesszük Önnel a kapcsolatot a VIP jeggyel kapcsolatos további részletekkel kapcsolatban, és hogy hol vehetik át a csomagban foglaltakat. A fenti információkat a vásárláskor megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni. Ha néhány nappal az esemény előtt nem kapja meg ezt az e-mailt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a erosvip@superfan.live email címen. Minden ajándékot a koncert napján a helyszínen lehet majd átvenni. A csomagok tartalma és az időpontok a különböző helyszíneken eltérőek lehetnek, és azok bármikor, bármilyen okból módosulhatnak. Minden esemény, időpont, helyszín, ajándéktárgy és szolgáltatás bármikor megváltoztatható vagy törölhető saját megítélésünk szerint. Minden értékesítés végleges, azaz a VIP csomagok esetében nincs lehetőség visszatérítésre vagy cserére. A művész, a turné, a promóter, a jegyértékesítő cég, a helyszín vagy bármely más kapcsolódó fél nem felelős a fogyasztó által vásárláskor megadott olyan régi vagy pontatlan információkért, amelyek nem leszállított terméket eredményezhetnek.

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

EROS RAMAZZOTTI

BATTITO INFINITO WORLD TOUR

A MAJESTIC LIVE ADVENTURE

FIRST 60 SHOWS ANNOUNCED TODAY

AMONG THE MOST EXCLUSIVE CITIES IN THE WORLD

BUY TICKETS


The comeback of EROS RAMAZZOTTI could not be anything else than one in great style and with a worldwide impact. Four years after his last studio album, he is unveiling the title and the release date of his new and exciting project, a major step in the collaboration between EROS and VERTIGO/EVENTIM now.

BATTITO INFINITO is his new album available from 16 SEPTEMBER 2022 on Capitol Records Italy under license from Vertigo/Eventim Live International, available for pre-order from 10th June, at the same time as the release, on all digital platforms and radio, of the first single from the album, AMA, a manifesto of the renewed artistic identity of the record-breaking singer-songwriter, who in over 35 years of his career has sold 70 million records and garnered over 2 billion streams worldwide..

A BATTITO INFINITO is an international project that combines the record release with the new world tour. After revealing the dates of the WORLD TOUR PREMIERE, EROSis announcing the BATTITO INFINITO WORLD TOUR, produced by Radiorama, RAMAZZOTTI's legacy company managed by Gaetano Puglisi, and organized by Vertigo, a company of the CTS Eventim international group. A majestic live adventure which, from September 2022 to May 2023, will bring EROS to some of the most important cities across the world, to celebrate the musical journey of the new record live for the first time together with his legion of fans.

“Ho pensato a questi concerti per festeggiare al meglio le nuove canzoni che stanno per uscire. Mi sono messo in gioco, seguendo ogni singola fase di questo lavoro, curando ogni suo dettaglio e sfumatura e in ognuna di queste serate ci sarà una piccola parte di me e della mia storia. Non vedo l’ora di riabbracciare i miei fan di tutto il mondo perchè credo che questo sia il modo migliore per affrontare questo momento complesso e ricominciare a fare musica. Insieme”. " - Eros Ramazzotti

On June 10, the first piece of the musical chapter entitled BATTITO INFINITO is arriving: the single AMA, which marks the return of one of the most internationally beloved Italian artists. A message of universal love, a hymn to freedom, an invitation to love as you will, without limits, boundaries or barriers, and to celebrate this feeling in all its forms and facets. EROS RAMAZZOTTI himself was deeply involved with every little detail and every step of the production, for a song that is already a hit, ready to be sung along to.

AMA , his album BATTITO INFINITO, as well as the historic songs that have contributed to EROS’s success, will all be featured in the lineup of his WORLD TOUR, which - after the preview shows in Seville, Agrigento, Verona, Athens and Caesarea - will kick off on October 30, 2022 in Los Angeles, with the first leg between North, Central and South America, and then arrive in Europe from February to May 2023 with 10 Italian dates.

Pre-orders for BATTITO INFINITO, available from 10th June in all countries worldwide, will entitle fans to access the exclusive 48-hour pre-sale of tickets for the new world tour from 10:00am CET on Tuesday, June 21. Public ticket sales for the BATTITO INFINITO WORLD TOUR will begin from Thursday, June 23, at 10:00am CET, on www.ramazzotti.com and www.vertigo.co.it, for the Budapest concert at www.koncertpromo.hu.


EROS RAMAZZOTTI - WORLD TOUR PREMIERE

CALENDAREROS RAMAZZOTTI - BATTITO INFINITO WORLD TOUR

CALENDARGoigest Press Office

goigest@goigest.comVIP 1 – STANDING TICKET VIP EXPERIENCE

Package Price – 69.999 Ft

Package Capacity – 50


VIP 2 – SEATED TICKET VIP EXPERIENCE

Package Price – 70.000 Ft

Package Capacity – 12

Terms & Conditions

Packages are open to all ages. Guests under 18 must be accompanied by an adult. Please note that all package purchasers will be contacted 3-5 days prior to the actual show date with additional details specific to their package schedule and instructions on where to pick up their package inclusions. Information will be sent to the e-mail address provided at the time of purchase. If you do not receive an email a few days prior to the event please contact erosvip@superfan.live. All merchandise will be collected onsite on the day of the show. All package programs & times may vary market-by-market and are subject to modification at any time for any reason. All events, dates, venue, merchandise, and amenities are subject to change and cancellation at any time at our sole discretion. All sales are final. There are no refunds or exchanges on packages for change of mind. The artist, tour, promoter, ticketing company, venue or any other affiliated parties are not responsible for outdated or inaccurate information provided by the consumer at the time of purchase which may result in undelivered product.

Elérhetőségek

Logó
E-mail: info@koncertpromo.hu


Jegy.hu logó
Az adatokat az INTERTICKET szolgáltatta.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozzon hozzánk!

Minden jog fenntartva!