Vásároljon online jegyet koncertekre, színházi előadásokra és egyéb kulturális eseményekre egyszerűen!
Koncertpromó Facebook oldal
Koncertpromó Youtube oldal
Koncertpromó Instagram oldal
Cest La Magie

C'EST LA MAGIE

A világ legjobb illuzionistái újra együtt, egy vadonatúj produkcióban

Jegyvásárlás

 

C’EST LA MAGIE

A turné időpontváltozása miatt a budapesti dátumok új időpontban kerülnek megrendezésre

Kedves illúzió és varázslat rajongók!

Sajnálattal jelentjük be, hogy a C’EST LA MAGIE produkció turnéja, a turnét megelőző bonyolult logisztikai és technikai ellátási láncban felmerült problémák miatt, illetve hogy több városba tudjuk eljuttatni a showt, a 2023-as turné prágai kezdete után érkezik Budapestre! 2022. november 16-20. helyett az új időpont 2023. február 2-5 A produkció változatlan formában kerül színpadra és a már megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra, nincs teendő velük.

Köszönjük a megértésüket és hamarosan találkozunk Budapesten!

Üdvözlettel:
A C’EST LA MAGIE produkció producerei és művészei

C’EST LA MAGIE

magician show announces changes in their tour schedule

 

Dear fans of the world of magic and illusions!

We are very sorry to inform you that the schedule of our tour needs to be postponed. We are working very hard on the preparations for the new show and as we want to meet you in more cities, we decided to include the shows in Budapest to the C'est La Magie World Tour leg that starts in Prague in January 2023. The previously scheduled performances in Budapest from November 16 to November 20, 2022 are moved to February 2 to February 5, 2023. The performances remain unchanged and the tickets remain valid without the need for exchange.

Thank you for your understanding and see you very soon in Budapest!

All the best,Producers and magicians of the C’EST LA MAGIE

Toy car on the road. 

C'EST LA MAGIE

a világ legjobb illuzionistái újra együtt, egy vadonatúj produkcióban

 

A varázslatos elit csapat Luis de Matos, Darcy Oake, Yu Hojin, James Mores és Enzo Weyne közreműködésével a C'est la Magie néven debütáló új show-val lép színpadra 2023 februárjában a budapesti BOK Csarnokban. A közönség tökéletes és „halálos” trükkökkel teli showra számíthat, lesz színpadi illúzió, gondolatolvasás és lélegzetelállító bűvészmutatványok a közönség bevonásával. Az előadás képzeletünk határait feszegeti, és egy olyan világba kalauzolja el a nézőket, ahol nehéz megállapítani mi a valóság, és mi az illúzió. A C'est la Magie egy olyan vadonatúj produkció, amelyben napjaink öt legjobb illuzionistája együtt szerepel. A színpadi mágia hagyományát újszerű megközelítésben láthatjuk viszont, ami a legújabb technológiák és fényhatások alkalmazásával, lenyűgöző díszletekkel és jelmezekkel teszi felejthetetlenné az élményt.

Luis de Matos 

Portugáliából származik, számos díj nyertese, többek között az „Év Illuzionistája”, a Merlin-díj és a Devant-díj nyertese. Egy olyan trükkjével szerepel Guinness Rekordok Könyvében, amelyet 52 000 néző előtt mutatott be egy portugál futballstadion megnyitóján.

Darcy Oake

A fiatal kanadai az America's Got Talentnek köszönhetően vált világhírűvé. Fellépett II. Erzsébet királynő 90. születésnapi partiján, és annyira elbűvölte a királyi családot, hogy később egy zártkörű vacsorára is meghívást kapott. 

Yu Hojin

A csapat legfiatalabb tagja a 2012-es FISM Stage Grand Prix győztese és az "Év bűvésze" díj nyertese. A mesteri manipulátor és közönségkedvenc Dél-Koreából származik, és jelenleg az idei America's Got Talent versenyzője. 

James More

Az Egyesült Királyságból származó, jól ismert illuzionista a Britain's Got Talent történetének leglézettebb előadásával szerzett magának hírnevet. YouTube-videói a legtöbbet megosztott videók közé tartoznak. A karizmatikus illuzionista évek óta lenyűgözi a világot előadásaival.  

Enzo Weyne

Az egyik legaktívabb illuzionista, aki a világ több mint 30 országában lépett fel. Franciaországból érkezik Prágába, és a "Legjobb bűvész show" és a "Madrake D'OR" díj nyertese.

A C'est la Magie című előadás magyar tolmácsolásban lesz látható Budapesten a BOK Csarnokban.

 


A Vanity Club s.r.o., mint a produkció tulajdonosának és szervezőjének döntésének megfelelően a jegyek visszaváltására nincs lehetőség, a megvásárolt jegyek ugyanazokkal a feltételekkel automatikusan érvényesek az új időpontra.

A show előző elhalasztásakor lehetőség volt a jegyek visszaváltására, illetve ekkor kommunikáltuk a jegyvásárlók felé, hogy ha nem váltják vissza jegyeiket, akkor a további dátummódosítások esetén a jegyeik érvényesek lesznek az új időpontra, jegyvisszaváltási lehetőség nélkül, mivel nem tudhattuk, hogy a pandémia és a korlátozások mikorra oldódnak fel. A jegyek visszaváltására kizárólag a rendezvény végleges lemondásával van lehetőség, melynek menetét minden jegyvásárló felé elektronikus levél (e-mail) formájában kommunikáljuk a jegyvásárláskor megadott e-mail címre. Amennyiben jegyirodában vette jegyét, akkor kérjük kövesse a www.koncertpromo.hu weboldalt a friss információkért.

Amennyiben a műsor kormányrendelet vagy egyéb, a koronavírushoz köthető akadály miatt ismételten elhalasztásra kerül, nincs lehetőség a jegyek visszaváltására, a megvásárolt jegy automatikusan érvényes lesz az új időpontra, egészen addig, amíg a produkció biztonságos körülmények között, az akkor érvényes jogszabályokat figyelembe véve megrendezésre kerülhet.

Amennyiben a műsort végleg törlik, a visszaváltás menetéről a hivatalos jegyértékesítő oldalon keresztül fogjuk tájékoztatni a jegyvásárlókat (www.koncertpromo.hu), illetve azon jegyvásárlók, akik megadták e-mail címüket a jegyek vásárlásakor, elektronikus levél formájában is kapnak tájékoztatást. 

 


2018-ban 10 alkalommal varázsolták el a magyar közönséget a világ válogatott illuzionistái, több mint 24.000 embernek szerezve ezzel felejthetetlen perceket. A show ismét meghódítja Magyarország nézőit az elbűvölő elit csapat, ezúttal a BOK (SYMA) Csarnokban. Lélegzetelállító, elképesztő és sokszor hajmeresztő műsorszámaik között szerepel többek között színpadi varázslat, gondolatolvasás, és megdöbbentő menekülés egy víz alatti kínzókamrából. A C'Est La Magie előadása képzeletünk határait feszegeti, és egy olyan világba kalauzolja el a nézőket, ahol nehéz megállapítani mi a valóság, és mi az illúzió. A világhírű illuzionisták a mágia olyan legendás mestereit idézik meg, mint például a magyar származású Harry Houdini-t. A színpadi mágia hagyományát újszerű és izgalmas megközelítésben láthatjuk viszont, ami a legújabb technológiák és fényhatások alkalmazásával, lenyűgöző díszletekkel és jelmezekkel teszi felejthetetlenné az élményt kicsik és nagyon számára egyaránt. A C'Est La Magie 2023-ben Európában turnézik, Kievben, Athénban, Szófiában, Zágrábban, Belgrádban és további új állomásokon, hogy ismét több százezer néző szívét hódítsa meg.

A produkció megértését magyar nyelvű tolmács segíti.

A produkció 2 óra 15 perc, 20 perc szünettel. A showműsor nem korhatáros, de 6 éves kor felett ajánljuk, de a jegyvásárlás mindenki számára kötelező.

Felhívjuk a szülők figyelmét, vegyék figyelembe gyermekük testmagasságát a hely kiválasztásakor. Alacsony gyermek esetén javasoljuk az első sorokat, illetve a lelátókat.

A koncert szervezői nem vállalnak felelősséget a viagogo.com és az onlineticketshop.hu weboldalakon vásárolt jegyekért!

   Promoter/Szervező:

Vanity Club s.r.o

vanityclub.cz

 

Jegyértékesítés/Információ:

Szöveg Színház Színházi Egyesület

magic@szovegszinhaz.hu

 


JegyvásárlásElérhetőségek

Logó
E-mail: info@koncertpromo.hu


Jegy.hu logó
Az adatokat az INTERTICKET szolgáltatta.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozzon hozzánk!

Minden jog fenntartva!