Impresszum

A honlap fenntartója:

BPM Management Group Kft.

Székhely: 2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utca 41.

Cégjegyzékszám: 01-09-203911

Adószám: 25724709-2-13

(továbbiakban Koncertpromo.hu)

E-mail: info@koncertpromo.hu

Internet: www.koncertpromo.hu

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Koncertpromo.hu kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Koncertpromo.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Koncertpromo.hu weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Koncertpromo.hu jogosult.

A Koncertpromo.hu logó és a Koncertpromo/Koncertpromo.hu terméknevek, illetve az egyéb honlapon található márkanevek a Koncertpromo.hu kereskedelmi védjegyei.

A Koncertpromo.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Koncertpromo.hu azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Koncertpromo.hu weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Koncertpromo.hu akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Koncertpromo.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Koncertpromo.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Koncertpromo.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Koncertpromo.hu kifejezetten kizárja.

A Koncertpromo.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Koncertpromo.hu weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

A Koncertpromo.hu weboldala a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhat, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.